Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Головою комісії, яку раніше очолював Гладковський, призначено Кривоноса

  • 09.04.2019, 20:28
  • 611

Президент України Петро Порошенко призначив заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергія Кривоноса головою Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю.

Про це свідчить підписаний 9 квітня указ президента «Про зміну в персональному складі Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю», повідомляє «24 канал».

Указ набуває чинності з дня його опублікування.

Раніше цю посаду займав перший заступник секретаря РНБО України Олег Гладковський. Він був звільнений з посади через участь у корупційному скандалі в оборонному секторі України.

12 березня Порошенко призначив Кривоноса заступником секретаря РНБО. До цього Кривонос обіймав посаду заступника командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ. Тоді ж стало відомо, що Кривонос безпосередньо опікуватиметься питаннями переозброєння ЗСУ та інших військових формувань, питаннями військово-технічного співробітництва і питаннями взаємодії з НАТО. Також передбачалося, шо Кривонос очолить міжвідомчу комісію з політики ВТС та експортного контролю.

Схожі новини