Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Львів’ян запрошують на благодійний фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом»

  • 10.04.2019, 16:57
  • 474

У Музеї народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького 5 травня відбудеться щорічний благодійний фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом». Цього разу це особливе дійство буде у рамках Дня міста.

Родинна подія матиме гасло: «Вийди назустріч…#». Вже водинадцяте фестиваль організовує БО «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ. Організатори запрошують волонтерів.

У програмі цьогорічного фестивалю Архиєрейська Літургія з перекладом жестовою мовою, з 14:00 до вечора традиційно лунатиме концерт за участі українських відомих українських музикантів. Виступатимуть відома львівська співачка Соломія Чубай з гуртом «Джалапіта», а також гурт «Дико Brass» та гурт «Popry vse».

Крім того діятимуть до 15 різнопланових майданчиків. Цьогорічною особливістю буде Великодній пробіг який залучить присутніх до спортивного драйву. Не бракуватиме і творчих ноток. Усі охочі зможуть навчитися розписувати пряники, створювати віночки з лози, відкриють для себе незвідані грані писанкарства. Серед спікерів інтелектуального майданчика буде засновник Духовно-психологічної порадні, о. Тихон Кульбака, керівник програми «Етика-політика-економіка» в УКУ Юрій Підлісний. Окрім того всі охочі зможуть долучитися до молитви TAIZE. Діятиме дитячий майданчик із забавами та аніматорами. Традиційно будуть гаївки і благодійна лотерея.

«Щорічно фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом» — це територія радості, затишної родинної атмосфери, драйвових молодіжних забав, гарної української музики та змоги відкрити двері свого серця не лише для вузького родинного кола, але для мешканців міста, які у часі фестивалю відчувають особливе єднання, — розповів директор БО «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ отець-диякон Ігор Колбасюк.

Цьогоріч фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом» має 4 благодійні мети.

1) Підтримка хірургічного відділення Шпиталю Шептицького, яке через брак фінансування та відсутність сучасного обладнання припинило діяльність у 2013 році.

2) Проект «Почуй мене». Пітримка соціального служіння Церкви для нечуючих

3) Підтримка католицької освіти. Розвиток освітнього «Центру Дзеровича»

4) Хто як не молодь. Підтримка праці Церкви з молоддю.

Схожі новини