Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Під домом кричать майдануті, а я включала «Сватів»: кримська прокурорка Поклонська записала відео на підтримку Зеленського

  • 09.04.2019, 15:50
  • 683

Екс-«прокурор» окупованого Криму Наталія Поклонська заявила, що підтримує кандидата у президенти України Володимира Зеленського і записала відео.

Відповідне відео опублікували у Youtube, повідомляє «Еспресо».

Поклонська сказала, що їй Зеленський подобається, бо він чудовий актор і режисер. Зокрема, вона любить телесеріал «Свати» і подякувала Зеленському, що завдяки серіалу засинала, коли «майдануті» кричали під вікнами.

«Я дуже люблю його серіал „Свати“. Ми з дитиною постійно дивилися, до речі кажучи. Коли майдан був на вулицях Києва, коли не вдавалося перебувати вдома у себе, під будинком внизу кричали ці майдануті, дійсно спати там неможливо, тому що каструлі гримлять, багаття горіло, чайок кипить, покришки горять, дим летить. Парубій своїм гаркавим голосом кричить „ганьба, стрілять“ — хвора людина. Я включала „Свати“ в ноутбуці і ось під цю музику, під їхню розмову я засинала, хоч як то заспокоювалася», — сказала Поклонська.

Вона згадала і інший серіал — «Слуга народу». На її думку, він був спеціально запланований, щоб вплинути на людей.

«Фільм його «Слуга народу» — це не просто фільм. Це уявляєте вже, за скільки часу вони запланували, щоб вплинути на розум людей, але тільки люди переплутали, життя це — не фільм. Такий трюк психологічний, вплив на підсвідомість. Команда у Зеленського напевно хороша «, — сказала Поклонська.

Схожі новини