Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Сумщині сталась резонансна ДТП: дружина прокурора на смерть збила дівчину

  • 09.04.2019, 14:26
  • 850

У Сумській області дружина співробітника місцевої прокуратури та донька депутата однієї з районних рад, керуючи автомобілем Toyota, на смерть збила дівчину.

Як повідомляє прес-служба поліції в Сумській області, резонансна ДТП сталася 30 березня.

Смертельна ДТП сталася на трасі Полтава-Суми на виїзді з міста Тростянець. Під колеса Toyota Rav4 потрапила дівчина, 1995 року народження. За версією поліції, на момент наїзду вона йшла по неосвітленій частині дороги. Від отриманих травм пішохід загинула на місці.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що, за словами батьків загиблої, їхню доньку збила дружина прокурора Сергія Вакули, донька депутата Охтирської райради, колишнього голови Охтирської РДА та бізнесмена Віктора Сугака. Батьки загиблої дівчини вважають, що розслідування ДТП проводиться не об'єктивно, так як провадження залишили в Охтирці, де батько має великий вплив.

Прес-секретар прокурора Сумської області Наталія Науменко підтвердила, що процесуальне керівництво у справі на даний момент здійснює Охтирська місцева прокуратура. Але, з огляду на виражену близькими загиблої позицію, щоб не допустити спекуляції і необґрунтованих претензій, прокурор регіону ухвалив рішення клопотати перед керівництвом Генеральної прокуратури України про передачу кримінального провадження для подальшого розслідування в іншу область.

Схожі новини