Передплата 2024 «Добра кухня»

Порошенко натякає, що Путін може обіграти Зеленського

  • 09.04.2019, 10:32
  • 719

Президент і кандидат у президенти Петро Порошенко вважає, що його конкурент на виборах Володимир Зеленський може не впоратися з переговорами на високому рівні через браку досвіду.

Про це Порошенко заявив в ефірі «Свободи слова» на ICTV ввечері 8 квітня — і розмістив відповідну тезу у Twitter, повідомляє «Українська правда».

«Коли ми кажемо, що є поляризація кандидатів — це не так. Я шаную Володимира Зеленського як прекрасного актора», — сказав Порошенко.

«Більше того, я не стверджую, що він любить Путіна або спілкується з ним. Я не маю цієї інформації. І, може, він щиро хоче принаймні задекларувати, щоби країна рухалася в ЄС та НАТО. Але декларацій недостатньо!», — заявив він.

«Коли саме в цій галузі президент некомпетентний, не має досвіду надзвичайно важких переговорів, якщо він самостійно намагається поїхати і говорити з Путіним — із чим він звідти повернеться?», — додав Порошенко.

Раніше шоумен і комік Володимир Зеленський, який став лідером першого туру виборів президента України, заявив, що готовий до перемовин з президентом Росії, але не готовий «жертвувати територіями і людьми» заради домовленостей.

У відповідь речник президента Р Ф Дмитро Пєсков заявив, що Володимир Путін «відкритий до діалогу для вирішення всіх проблем, які стоять на порядку денному, але не в обрамленні провокацій і диверсій».

Схожі новини