Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Україна зазнала важкої втрати»: В аварії загинув великий бізнесмен і волонтер

  • 08.04.2019, 11:53
  • 2 522

В автокатастрофі під Києвом 7 квітня загинув гендиректор агропромислової компанії Allseeds Володимир Слабовський, який також передавав волонтерську допомогу українським військовим на фронт.

Про це повідомив його друг Юрій Бутусов у Facebook.

За його словами, Allseeds — одна з найбільших українських агропромислових компаній, а Володимир Слабовський був бізнесменом високого класу, небайдужою людиною та патріотом.

«Із самого початку війни він направляв великі ресурси на допомогу українським воїнам. Важко підрахувати число подяк за волонтерську допомогу, які передали Володимиру Слабовському», — зазначив Бутусов.

«Він сам багато разів на машині розвозив волонтерську допомогу на фронт, відволікаючись від управління величезним бізнесом. Тоді, коли це було важливіше і потрібніше за все — в 14−15-му роках», — наголосив він.

За словами Бутусова, «компанія купила і обладнала важку вантажівку МАН великою душовою та пральними машинами, і десятки разів ця машина виїжджала на фронт, тисячі наших бійців приводили себе до ладу».

«МАН працює досі, Слабовський передав його на фронт», — зазначив він.

Слабовський часто відвідував Маріуполь і «допомагав вирішувати десятки різних питань».

«Величезну важку втрату понесла Україна… Такі люди як Володимир Слабовський створюють додаткову вартість не тільки в бізнесі — вони створюють додаткову вартість усього, до чого торкаються, і перш за все народу України, частиною якого він був і він буде …», — написав Бутусов.

Схожі новини