Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Власник Eurolab, лабораторії де здавав кров кандидат Зеленський, мріє про возз’єднання України і Росії: спливло скандальне відео

  • 07.04.2019, 16:33
  • 1 118

Телеведущий Андрій Пальчевський, який є засновником медичного центру Eurolab, де здавав аналізи кандидат у президенти Володимир Зеленський, закликав росіян поменше критикувати Україну. Такі дії нібито заважають возз’єднанню обох країн.

Скандальну заяву він зробив в ефірі програми «60 хвилин» на телеканалі «Росія 1», повідомляє OBOZREVATEL.

Пальчевський виступав на ток-шоу ще в березні, однак відео почали активно поширювати в мережі тільки зараз.

«В Україні в 2019 році є можливість переходу від старої, олігархічної форми правління, до нової. Перше — це Володимир Зеленський, який лідирує і менше за всіх асоціюється з олігархатом. І друге: ображена Юлія Тимошенко, яка, як ми сподіваємося — українці — посадить своїх кривдників, старих олігархів до в'язниці. І останнє, найголовніше: чим більше і грубіше ви будете лаяти Україну, тим далі ми будемо від нашого щасливого дня возз'єднання. Я дуже вас прошу», — сказав президент Eurolab.

«Ми дуже любимо Україну. Зворушливо, що ви проводите агітацію саме в московській студії», — відреагували ведучі пропагандисти Кремля Ольга Скабєєва і Євген Попов.

Відзначимо, що під час програми Пальчевський назвав Росією «великою країною» і позитивно оцінив поїздку кандидата в президенти України Юрія Бойка і кума президента Р Ф Віктора Медведчука до російського прем'єра Дмитра Медведєва в Москву.

«Я нічого би не бачив поганого в тому, що колись хтось повинен починати знаходити спільну мову. Час розкидати каміння, час збирати каміння. Час ненавидіти, але і час любити. Так написано в Писанні… Я вірю в те, що люди, які прилітають, відлітають, і я сподіваюся, колись і ви до нас прилетите… Не можемо ж ми перебувати в тому стані, в якому дві країни знаходяться не протягом п'яти років, як думають деякі, а як мінімум 15 років», — додав Пальчевський.

Нагадаємо, як писав «ВЗ» власник лабораторії Eurolab Андрій Пальчевський, в якій здавав аналізи кандидат у президенти Володимир Зеленський, є колишнім співробітником ГРУ РФ.

Схожі новини