Передплата 2024 «Добра кухня»

Українська стрічка отримала нагороду на кінофестивалі у Вільнюсі

  • 07.04.2019, 19:33
  • 581

Кінопроект «Мої думки тихі» режисера Антоніо Лукіча здобув головний приз на індустріальній платформі Вільнюського міжнародного кінофестивалю Meeting Point Vilnius.

Про це повідомляє Еспрессо Т В з посиланням прес-службу Держкіно у Facebook.

Meeting Point — Vilnius — це індустріальна платформа Вільнюського міжнародного кінофестивалю (Литва), що проходить щорічно у березні. У рамках платформи кінематографісти представляють свої дебютні роботи найкращим сейлз-агентам і фестивальним відбірникам.

Як зазначається, дебютний повнометражний ігровий фільм режисера Антоніо Лукіча «Мої думки тихі» — це історія про молодого звукорежисера Вадима.

Зазнавши безліч невдач в роботі та особистому житті, він отримує шанс розпочати все спочатку. Просте завдання — записати голоси закарпатських тварин — може стати його шансом назавжди залишити «незручну Україну» і вирушити в «привабливу Канаду». Подалі від проблем. Однак все виявляється набагато складніше, коли головним супутником у новій роботі виявляється найменш підхожа для цього людина — мама Вадима.

Кінопроект трагікомедії «Мої думки тихі» став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно. Над виробництвом фільму працює команда студії Toy Cinema, продюсерами є Алла Біла та Дмитро Суханов.

Наразі завершується виробництво фільму, картина готується до релізу цього року.

Схожі новини