Передплата 2024 «Добра кухня»

Власник лабораторії, де здавав аналізи Зеленський, — екс-співробітник ГРУ — ЗМІ

  • 06.04.2019, 10:34
  • 880

Власник лабораторії Eurolab Андрій Пальчевський, в якій здавав аналізи кандидат у президенти Володимир Зеленський, є колишнім співробітником ГРУ РФ.

Про це в ефірі «Радіо НВ» заявив Семен Кабакаєв — довірена особа чинного Президента України Петра Порошенка, передає «5 канал».

«Лабораторія, в якій аналізи здавав пан Зеленський, наскільки мені відомо, належить прихильнику Зеленського, який при тому, що є колишнім співробітником російського ГРУ, є ще й прихильником Тимошенко. Але це вже політичні вподобання, не будемо це чіпати. Ви мені скажіть, будь ласка, чому у ГРУ-шника Пальчевського здавали аналізи, чому саме в нього і чому не долучили інші лабораторії?» — сказав Кабакаєв.

У свою чергу спікер штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков, звертаючись до Кабакаєва, сказав таке: «Я думаю, якщо він порушив якийсь закон, вам варто звернутися не до мене (а до правоохоронних органів — ред.)».

«Я не є прихильником або противником Пальчевського, але якщо є фактаж, що людина якимось чином пов'язана із службами зовнішньої розвідки РФ, то можливо, вам було б варто звернутися на Володимирську (там розташована будівля СБУ — ред.), вони б дали роз'яснення — чи порушив (Зеленський — ред.) якийсь закон, чи не порушив», — наголосив Разумков.

Як писав «ВЗ», 5 квітня після здачі аналізів на відсутність у крові нарковмісних препаратів Зеленський у своєму Facebook двічі викладав результати досліджень. Перший раз — ті, де датою взяття біологічного матеріалу значилося 2 квітня, а через деякий час документ без жодних коментарів був замінений на такий самий, але з датою 5 квітня та іншим підписом. Зеленський про це сказав, що «стався казус». Згодом лабораторія медичного центру «Євролаб» вибачилася перед Зеленським за «помилку оператора відділу пробопідготовки та сортування матеріалу», що сталася через «хвилювання співробітника».

До того неабияку зацікавленість ЗМІ викликав чоловік, що брав кров у Зеленського — масажист клініки «ЄвроЛаб», спеціаліст з підбору устілок, фельдшер, колишній учасник українського кулінарного шоу «Майстер Шеф» Владислав Кірякулов, який також знімався у серіалі «Свати».

Схожі новини