Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Не дайте підмінити зміст формою», — Святослав Вакарчук (відео)

Співак Святослав Вакарчук записав відеозвернення, у якому заявив, що протягом всієї президентської кампанії зміст підміняється формою і закликав українців вимагати змісту від кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського

Відповідне відео звернення Вакарчук опублікував у Facebook.

«І так відбувається протягом всієї президентської кампанії: зміст підміняється формою. Йде постійне змагання кольорів і слоганів. Пафос проти гумору. Білборди проти Інстаграму. Молебень проти серіалу». — наголошує він.

Вакарчук заявив, що він, як виборець, хотів би знати відповіді на запитання, як той чи інший кандидат в Президенти збирається впроваджувати в Україні верховенство права, реформувати судову систему, повертати додому військовополонених та політв’язнів, а також окупований Крим і території Донбасу.

«Дорогі виборці, не дайте підмінити зміст — формою. Вимагайте в кандидатів в президенти конкретні відповіді на запитання, якою вони бачать Україну через 5 років? І якими є конкретні шляхи реалізації цього бачення. Зміст важливіший, ніж форма», — зазначив Вакарчук.

Схожі новини