Передплата 2024 ВЗ

«Алкоголь відсутній»: лікар розповів про результати другого етапу досліджень аналізів Порошенка

  • 05.04.2019, 16:56
  • 490

Результати другого етапу дослідження аналізів чинного глави держави і кандидата у президенти Петра Порошенка показали відсутність в організмі алкоголю чи інших психоактивних речовин.

Як повідомляє УП, про це розповів головний лікар Київської міської наркологічної клінічної лікарні «Соціотерапія» Володимир Ярий і ефірі телеканалу «Прямий».

За його словами, протягом двох годин лікарі зробили два види досліджень і констатували відсутність будь-яких психоактивних речовин.

«У першу чергу ми дослідили сечу, це було ще на стадіоні „Олімпійський“, жодних психоактивних речовин виявлено не було. І після цього, впродовж 1 години 40 хвилин ми зробили дослідження за допомогою газового хроматографа — дослідження крові на наявність алкоголю. Він також був відсутній», — сказав Ярий.

За його словами, у медиків є також є зразки волосся Порошенка, які будуть направлені в лабораторію і орієнтовно за два тижні вони зможуть встановити остаточний результат щодо вживання психоактивних речовин протягом більш тривалого часу.

Він додав, що цей аналіз покаже результат, мінімум за останні 6 місяців життя людини.

Схожі новини