Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Трагедія на сміттєзвалищі у Самборі: трьох людей засипало сміттям

  • 05.04.2019, 14:57
  • 1 286

Під час рекультивації сміттєзвалища у Самборі вчора, 4 квітня, сміттям засипало трьох людей. Двох з них вдалося врятувати, а третій чоловік загинув.

Про це повідомляє спільнота «Самбір» у Facebook.

Як йдеться у повідомленні, нещодавно у Самборі на сміттєзвалищі розпочато рекультивацію, на яку передбачено 76,7 млн грн бюджетних коштів. СКП «Об'єднане» підписало відповідну угоду з «Вельт Капітал». Згідно з нею, це підприємство мало б провести рекультивацію, зробити під’їзну дорогу та обгородити полігон ТПВ.

Вчора, 4 квітня, габаритна техніка розпочала роботи, під час яких сміттям засипало трьох людей. Двох з них вдалося врятувати, а третій чоловік загинув.
У Самбірському міському відділі поліції повідомили, що по даному факту відкрили кримінальне провадження та занесли його в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

«Як могла трапитися така велика біда — трагічна загибель людини? Чому, маючи такий багатомільйонний бюджет на виконання робіт, відповідальні особи не забезпечили елементарну техніку безпеки. Адже загиблий не належав до працівників згаданих підприємств.

Нагадаємо: це вже друга смерть на цій території за короткий час. У грудні минулого року на сміттєзвалищі у Самборі виявили обгоріле тіло 15-річного мешканця Закарпаття", — йдеться у повідомленні.

Схожі новини