Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Порошенка підозрюють, що вимогою про стадіон Зеленський хоче уникнути дебатів

  • 04.04.2019, 18:40
  • 382

У штабі кандидата у президенти та чинного глави держави Петра Порошенка вважають, що різноманітні вимоги шоумена і кандидата у президенти Володимира Зеленського говорять про страх і небажання брати участь у дебатах

Про це на брифінгу 4 квітня заявив представник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв, повідомляє «Українська правда».

«Мені остаточно позиція команди Зеленського щодо дебатів незрозуміла. Поки що виставляються якісь умови: вибачиться за те, розкажіть нам про те, зробіть те і так далі…», — сказав він

«Це постійне виставляння умов викликає підозру, що у Зеленського небажання і страх виходити на дебати. Але повірте, якщо буде, без будь-яких умов, чітка згода опонуючої сторони, то за нами діло не стане», — заявив Медведєв.

На його думку, суспільству незрозуміла позиція Зеленського, тому дуже важливо, щоб той прийшов і розповів про свою програму.

«Не пожартував, не сценки якісь робив, а розповів, як буде вирішувати проблеми країни», — сказав він.

При цьому, на питання, як у штабі Порошенка бачать дебати на стадіоні, Медведєв відповів, що це буде дивно, але погодилися б, навіть, якби команда Зеленського запропонувала провести їх у цирку.

Водночас він наголосив, що на території стадіону мають бути порівну представлені прихильники обох кандидатів, а не «60 тисяч одного кандидата і 10 тисяч іншого».

На питання журналістів, чи будуть продаватися квитки на дебати на НСК «Олімпійський», Медведєв відповів, що, теоретично, штаби мали б викупити всі квитки і роздати їх своїм прихильникам.

При цьому він наголосив, що подібні дебати за межею здорового глузду і поки між командами кандидатів ніякого конкретного їх обговорення не було.

Схожі новини