Передплата 2024 «Добрий господар»

Жорстоке поводження: завгосп школи у Городку на очах дітей вбив бездомного собаку і кинув його у річку

  • 03.04.2019, 17:15
  • 836

У Городку, що за 25 км від Львова, трапився прикрий інцидент — у НВК № 2 «Загальноосвітній школі І ступеня-гімназії» завгосп на очах у дітей вбив бездомного собаку, запхав його у мішок і кинув у річку.

Про це повідомляє IA ZIK.

«Хочу розповісти про інцидент, який (як виявляється, повторюється не вперше) трапився у Городоцькій НВК 2. Територію школи відвідував собачка, безпритульний. Діти його знали та любили, бо був дуже дружелюбний. Проте це не дуже подобалося працівникам школи. І от вони чи то з власної ініціативи чи, можливо, за вказівкою вчинили самосуд. На очах у дітей собаку вдарили по голові лопатою, запхали у мішок і кинули у річку. Це просто жах і шок!!! Такі методи знущання над тваринами на очах у дітей травмують їхню психіку. Діти шоковані, багато дітей плакали. Найстрашніше, що це вже не вперше. Це, що такі методи навчити дітей, як поводитися з тваринками?», — написав місцевий мешканець Max Ivannyk у Facebook у групі «Все про Городок».

У коментарях місцеві мешканці підтвердили, що це правда. Зокрема, багато батьків, чиї діти вчаться у цій школі, написали, що ті бачили це на власні очі і потім розповіли їм вдома.

Також у коментарях люди пишуть, що протиправні і жорстокі дії над собакою вчинив завгосп цієї горе-школи.

Нагадаємо, в Україні посилили відповідальність за жорстоке поводження з тваринами у тому числі бездомними. За вбивство тварини в присутності дитини закон передбачає обмеження позбавлення волі строком 3−5 років.

Схожі новини