Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Почніть із себе»: у Порошенка відреагували на вимоги штабу Зеленського

  • 03.04.2019, 15:57
  • 788

Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко нагадала команді кандидата у президенти, шоумена Володимира Зеленського, що змінювати законодавство може парламент, а не глава держави.

Так вона відреагувала на перелік вимог, які штаб Зеленського висунув Петру Порошенку, зокрема на першу вимогу забезпечити скасування декларування доходів і витрат для громадських активістів, повідомляє УП.

За словами Геращенко, президент давно вніс до Верховної Ради проект скасування е-декларування для активістів, але його не підтримали нинішні прибічники Зеленського.

«Нагадаю Зе-команді (бо Зе кандидат на концертах) — зміни до законів приймає ВР, а не президент. Президент Порошенко ще півтора роки тому вніс до парламенту як невідкладний законопроект про скасування е- декларування для активістів. Альтернативний, до речі, тоді внесла Ю. Тимошенко. Рада ці голосування успішно провалила», — пише Геращенко у Facebook.

«Члени партії „УКРОП“, які підтримують Зе, в тому числі кандидат в президенти Шевченко, який вже заявив, що молиться за перемогу кандидата Зе- не голосували за жоден! Таке от зе…», — зазначила віце-спікер.

За словами Геращенко, така ж ситуація і за голосування в першому читанні законопроекту про вибори до парламенту.

«Почніть з себе і закличте своіх депутатів — фанів і критиків П голосувати ЗА, а не зе», — написала також вона.

Геращенко також зазначила, що прагне побачити дебати кандидатів у президенти перед другим туром.

Нагадаємо, раніше команда кандидата у президенти, шоумена Володимира Зеленського оголосила список вимог до діючого глави держави та кандидата у президента Петра Порошенко, які він має виконати до закінчення строку своїх президентських повноважень.

Схожі новини