Передплата 2024 «Добра кухня»

У Зеленського зробили заяву щодо дебатів з Порошенком

  • 02.04.2019, 18:40
  • 864

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський готовий до дебатів із Петром Порошенко, але якщо дозволить його графік як художнього керівника студії «Квартал 95».

Про це повідомив політолог і спікер штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков, який нагадав, що на попередні дебати, перед першим туром виборів, кандидат у президенти не прийшов саме з причини запланованих раніше виступів, й організатори теледебатів про це знали. Про це повідомляє «Обозреватель».

«Так, звичайно, з огляду на те, що Володимир заявляв, що він готовий до цих дебатів. Єдине, я не зовсім розумію щодо графіків, це питання до прес-служби. А в рамках того, наскільки це потрібно українському суспільству, це теж питання. Як показує практика, люди вже втомилися від обіцянок, які вони отримують, у тому числі і в рамках дебатів, і в рамках виборчих кампаній від представників діючих політичних еліт», — каже політолог.

Разумков також вважає, що перед проведенням дебатів коректніше було б почути звіт від діючої влади про виконані завдання й обіцянки, а потім вже формулювати нові позиції в програмі.

Разом із тим спікер передвиборного штабу запевнив: «Володимир Зеленський готовий до дебатів, він про це говорив. А як це буде відбуватися і коли, це вже інше питання».

Зазначимо, що в афіші на офіційному сайті студії «Квартал 95» немає анонсованих гастролей і концертів за участю Володимира Зеленського.

Схожі новини