Передплата 2024 «Добрий господар»

Вибух в Санкт-Петербурзі: у військовій академії спрацювала міна

  • 02.04.2019, 17:55
  • 651

Внаслідок вибуху в будівлі Військово-космічної академії ім. Можайського обрушився сходовий проліт і 10 людей опинилися заблокованими.

Про це повідомляє Сьогодні ua з посиланням на Telegram-канал Mash.

Правоохоронні органи Росії розслідують інцидент в Санкт-Петербурзі, де вдень 2 квітня прогримів вибух на території Військово-космічної академії ім. Можайського.

За даними російських ЗМІ, в навчальному закладі вибухнула міна, виявлена ​​за кілька хвилин до події. Внаслідок події постраждали як мінімум четверо людей: два офіцера, чоловік і жінка, з них двом знадобилася госпіталізація.

Перед вибухом в академії оголосили евакуацію. Більшість курсантів покинули будівлю, на місці працюють російські силовики — ФСБ, Слідчого комітету і прокуратура.

«О 13:56 на п'ятому факультеті (метеорологи, радіотехніки) стався вибух. Там виявили міну, спробували перенести в безпечне місце, — не вийшло. Через вибух впали сходи з другого на третій поверх, площа обвалення — два метри. На місці працюють всі екстрені служби, ОМОН, тільки від МНС — 15 розрахунків», — наводить подробиці Telegram-канал Mash.

Тим часом, ЗМІ повідомляють, що на території академії знайшли другу міну.

Схожі новини