Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Піскун просить політичного притулку у Франції та продає за мільйон елітний котедж в Буковелі

  • 30.07.2013, 14:24
  • 856

Про це заявив "Погляду" нардеп Володимир Ар'єв. За його словами, еміграція Святослава Піскуна була вимушеною, оскільки в Україні на нього чинився тиск, щоб примусити до дачі свідчень проти Тимошенко, передає Цензор.НЕТ.

— Наприкінці червня я зустрічався в Страсбурзі з людиною, яка підтримує зв'язок з Піскуном. Він-то і розповів, що екс-генпрокурор звернувся за притулком до французької влади, — розповів Ар'єв. — Але як у нього йдуть справи зараз, я не знаю: сам йому не дзвонив і не збираюся, адже Піскун колись відкривав кримінальне провадження проти мене самого.

"Погляд" зв'язався з другом і помічником Піскуна на його перебування генпрокурором — Альфредом Білецьким. Він з недовірою поставився до повідомлення колишнього патрона про погане здоров'я, а також зазначив, що Святослав Піскун останнім часом замкнувся і не хоче ні з ким розмовляти.

У понеділок на сайтах з продажу нерухомості з'явилися згадки про продаж елітного котеджу в Буковелі площею 210 кв. м. Піскун зізнавався, що володіє будинком в цьому містечку (катання на лижах було хобі екс-глави ГПУ). Власник виставив ціну — 1,2 мільйона доларів. Житло дійсно елітне: триповерховий чотирикімнатний будинок знаходиться в закритому комплексі з п'яти котеджів біля центрального в'їзду на гірськолижний курорт, має панорамний огляд на схили гір.

Поруч — будиночок прислуги, водіїв і охорони.