Передплата 2024 ВЗ

На Одещині маршрутка з пасажирами потрапила в масштабну ДТП, є загиблий

  • 02.04.2019, 12:58
  • 492

На трасі «Одеса — Рені» сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох мікроавтобусів та маршрутки з пасажирами, внаслідок якої загинула людина.

Про це повідомляє на прес-служба ГУНП в Одеській області.

Попередньо встановлено, що у напрямку Одеси рухалися вантажний автомобіль «Форд Транзит» та маршрутне таксі сполученням «Білгород-Дністровський-Одеса» з пасажирами. У зустрічному напрямку рухався вантажний автомобіль «Мерседес Спринтер», водій якого, не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «Форд Транзит».

Внаслідок аварії водій Форда загинув на місці, водія Мерседеса із тілесними ушкодженням госпіталізовано до медичного закладу. Маршрутне таксі отримало механічні ушкодження. Його пасажири по медичну допомогу не зверталися.

На місці події працюють слідчі по розслідуванню ДТП слідчого управління ГУНП в Одеській області, слідчо-оперативна група Білгород-Дністровського ВП та патрульні. Вирішується питання про внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Причину дорожньо-транспортної пригоди встановлять слідчі.

Схожі новини