Передплата 2024 «Добра кухня»

Монатіку виповнилося 33: співак розповів про найкращий подарунок

  • 01.04.2019, 20:17
  • 872

Дмитро Монатік написав теплі слова самому собі і зізнався, який подарунок для нього буде кращим

Про це повідомляє Znaj.ua з посиланням на Instagram виконавця.

Відомий український співак, танцюрист і шоумен Дмитро Монатік часто ділиться з фанатами новими кадрами в Instagram. 1 квітня знаменитості виповнилося 33 роки. Так, з цього радісного приводу артист вирушив до Варшави, а ще написав великий пост про те, що ж стане для нього найкращим подарунком до дня народження. Як виявилося, Дмитро запропонував шанувальникам зайнятися благодійністю.

«Сьогодні день мого народження і я вдячний батькам за те, що подарували життя. За всіх і все, що воно подарувало і дарує мені. Але є сім'ї, в яких самий довгоочікуваний перший день народження дитини починається з поганих новин. Саме тому ми запускаємо соціальний проект, спрямований на допомогу новонародженим діткам, народжених з вродженими вадами розвитку і супровід їх в реанімаційному відділенні ІПАГ (Інститут педіатрії, акушерства і гінекології). Зробіть свій день яскравіше, подарувавши світло іншим. Ваша найменша допомога — це величезний подарунок. Нехай «ЖизньПоет», — поділився емоціями Монатік.
Також виконавець виклав невелике відео з подорожі, написавши коротенький вірш.

Варто відзначити, що багато зірок українського шоу-бізнесу вже привітали колегу і друга зі святом.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Сегодня день моего рождения и я благодарен родителям за то, что подарили жизнь. За всех и всё, что она подарила и дарит мне. Но есть семьи, в которых самый долгожданный, первый день рождения младенца начинается с плохих новостей. Именно поэтому мы запускаем социальный проект, направленный на помощь новорожденным деткам, рожденных с врождёнными пороками развития и сопровождение их в реанимационном отделении ИПАГ (Институт педиатрии, акушерства и гинекологии). Сделайте свой день ярче, подарив свет другим. Ваша малейшая помощь - это огромный подарок. Пусть #ЖизньПоет? Сделать доброе дело можно, пройдя по ссылке. В один клик:) http://tvoya-opora.org/hb Для более подробной информации: Реквизиты: МФО 321842; р/р 26007053000829, Банк Київське ГРУ ПАТ КБ "Приватбанк" м. Київ, Код отримувача (код ЄДРПОУ): 39226810, отримувач БФ "Твоя опора" #WithLoveAndHope @tvoyaopora

Публикация от Dmitriy Monatik (@monatik_official)

Схожі новини