Передплата 2024 «Добрий господар»

Гуморина 2019 в Одесі. Всі події свята сміху

  • 01.04.2019, 19:11
  • 1 048

Поки країна переживатиме «стрес», чекаючи остаточні результати голосування на виборах, Одеса сьогодні наповнена посмішками, сміхом і прекрасним настроєм!

Про це повідомляє Чисто Одеський сайт.
Чи зможе Одеса здивувати в цьому році, або Гуморина 2019 нічим не запам'ятається гостям міста крім карнавальної ходи і натовпу людей в смішних нарядах? У організаторів Гуморини є свої сюрпризи, щоб зацікавити нерозпещеного глядача.

Гуморина 2019, що було на святі?

Від одеситів можна чекати чого завгодно, але тільки не нудного свята. Тому нудьгувати гостям міста сьогодні точно не доведеться! У цьому році свято супроводжувалося цілим тижнем сміху. Але апогей свята припав саме на 1-е квітня, коли в Одесі відбувається все найцікавіше.

Ключова тема сьогоднішнього свята — кіно. Тому що в 2019 році виповнюється 100 років Одеської кіностудії, і така подія присвячується саме кінематографу. До речі, саме тому, в Одесу приїхав син легендарного Чарлі Чапліна, щоб представити фільм свого батька «The kid».

Які заходи відбувалися в понеділок в Одесі? І парад, і концерт, і ярмарок, і конкурси з призами, і велика фотозона для крутих тематичних фото.

Ярмарок на Грецькій площі стартував з 10 ранку і тривав до вечора. Саме в районі цієї локації можна було смачно поїсти, а потім відпочити.

12−00
В обід в Одеському зоопарку пройшла «Зоогуморина». Тематичні фотозони, розважальна програма, і чимало дуже милих тварин навколо.

14−00
Традиційний парад і карнавальна хода Гуморини 2019 почалася о 14−00. Стартували колони учасників гумористичного пробігу від Соборної площі. Учасники параду пройшли через всю вулицю Дерибасівську до Приморського бульвару. У параді взяли участь всі найяскравіші і веселі мешканці Одеси. На допомогу їм прийшли професійні клоуни, міми, аніматори і танцюристи.

15: 00−19: 00
Всіх, хто не байдужий до співу, Ігор Кондратюк запросив до себе на «Чисто одеське караоке на майдані». Показати своє вміння брати високу ноту початківці музичні виконавці могли на Приморському бульварі. Співали біля Пам'ятника Дюку, тому орієнтувалися на слух і на другий люк справа.

15:30
До цього часу глядачі вже були готовими до основної концертної програми. Велика сцена на перетині двох чудових одеських вулиць: Ланжероновской і Пушкінської, прийняла всіх учасників фестивалю «Комедіада-2019». Клоуни та міми показали свої найкращі номери.

16: 00−18: 00
На Катерининській площі дві години виступав український репер і відеоблогер KYIVSTONER. Хто це такий, запитаєте Ви? А Дюк його знає …

А в Міському саду в цей же час проходило барвисте косплей-шоу. Десятки хлопців в яскравих костюмах вдавали з себе героїв фільмів, популярних комп'ютерних ігор і коміксів. У минулому році, до речі, було цікаво. Кожен глядач йшов з колекцією оригінальних фотографій разом з улюбленим героєм.

17:00
На головній сцені розпався святковий концерт Гуморина 2019. Зірки світового масштабу в цей день в Одесу чомусь не приїхали. Ясна річ, хочеться відпочити, приїхати інкогніто, і просто походити по місту і насолодитися атмосферою свята, щоб до тебе ще не приставали журналісти і численні фанати.

З вітчизняних виконавців найбільше глядачі чекали на виступ популярного гурту «Время и стекло».

Закінчилося свято яскравим феєрверком.

Схожі новини