Передплата 2024 ВЗ

У Путіна відповіли Зеленському щодо компенсацій Росією за окупований Крим і Донбас

  • 01.04.2019, 14:58
  • 1 355

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що на гіпотетичній зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним він вимагатиме у нього компенсації за шкоду, заподіяну окупацією Криму і Донбасу. Його репліку вже прокоментував прес-секретар Путіна Пєсков.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

«Якщо я зустрінуся з паном Путіним, я йому скажу:"Ну нарешті ви повернули наші території. Скільки готові ще компенсувати грошей за те, що відібрали наші території і допомагали людям, які брали участь в ескалації ситуації навколо Криму і Донбасу, допомагали їм на всьому їхньому страшному, жорстокому, огидному шляху?" — заявив Зеленський.

На таку репліку Зеленського відповів прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, який серед іншого підкреслив, що тема анексованого Криму «закрита раз і назавжди».

«Ми готові роз'яснити будь-якому громадянину України, що Росія не окуповує ніякі території. Невизнані республіки Донбасу відкинуті самою Україною … Тема Криму взагалі не підлягає обговоренню. Ця тема, яка закрита раз і назавжди», — сказав він.

Схожі новини