Передплата 2024 «Добра кухня»

Бійки на виборчих дільницях, ДТП з авто з бюлетенями: у МВС розповіли, як пройшла ніч після голосування

  • 01.04.2019, 11:05
  • 480

В місті Лубни Полтавської області невідомі побили поліцейського, який охороняв виборчу дільницю.

Про це повідомляє на прес-служба МВС України.

«В ніч після виборів, по всій Україні сталося декілька резонансних подій. Так, в місті Лубни Полтавської області, поліцейському Лубенського В П невідомі нанесли тілесні ушкодження. Діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс, садна тім’яної ділянки. Останнього госпіталізовано до неврологічного відділення Лубенської КЦМЛ. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ст. 345 ч. 2 КК України», — йдеться у повідомленні.

Крім того, в Тячівському районі Закарпатської області автомобіль, який перевозив бюлетені, потрапив у ДТП, в нього в’їхав нетверезий водій. В результаті аварії, голова комісії отримала тілесні ушкодження та доставлена до лікарні. Бюлетені до ОВК, на іншому транспортному засобі, було доставлено у супроводі поліцейського та членів комісії.

В селі Панфили Київської області невідомий проник на територію виборчої дільниці. Його затримали поліцейські та доставили додому. Вдома чоловік вчинив сварку з дружиною, яка, своєю чергою, зателефонувала знайомому, щоб той допоміг заспокоїти чоловіка. Товаришем дружини виявився член виборчої комісії. Він прийшов на прохання жінки, але отримав два ножових поранення в область верхнього плечового стегна. Наразі чоловік знаходиться в лікарні. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ст. 296 (Хуліганство).

В Житомирській області в ході суперечки, член виборчої комісії застосував фізичну силу проти поліцейського.

Схожі новини