Передплата 2024 ВЗ

У Запоріжжі двоє дітей підірвалися на гранаті: одна загинула, інша у лікарні

У Запоріжжі внаслідок вибуху гранати одна дитина загинула, інша опинилася в лікарні

У Запоріжжі внаслідок вибуху гранати одна дитина загинула, інша опинилася в лікарні.

Як повідомляє поліція області, о 16:35 до чергової частини Дніпровського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що по вул. Вінницька вибухнула граната, в результаті чого постраждало двоє підлітків віком приблизно по 14 років.

«Встановлено, що малолітні 2005 та 2006 років народження гуляли по вулиці Щаслива. Поблизу одного з багатоповерхових будинків вони знайшли вибуховий пристрій, який хлопець 2005 року народження через деякий час, гуляючи на вул. Вінницькій, кинув на землю перед собою. В результаті стався вибух, що спричинив тілесні ушкодження малолітніх», — йдеться в повідомленні.

Дітей негайно було госпіталізовано до лікарні.

«Життя старшого врятувати не вдалося, малолітньому 2006 року народження надано медичну допомогу, його життю нічого не загрожує», — повідомили в поліції.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 264 Кримінального кодексу України (Недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів). Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень