Передплата 2024 «Добра кухня»

Я почув вас: Порошенко звернувся до виборців Зеленського

  • 31.03.2019, 23:25
  • 835

Кандидат у президенти і чинний глава держави Петро Порошенко відреагував на перші результати Національного екзит-полу і звернувся до молодих людей із словами, що почув їх та попросив тепер почути його.

Про це він заявив у своєму штабі, повідомляє «Українська правда».

«Я готовий до глибокого та предметного діалогу з тими, кого не встиг переконати у пешому турі. Хотів би зараз звернутися до тих, кому менше 30 років. Ви бачите зміни в країні, але хочете, щоби зміни були глибшими і швидшими. Я повністю поділяю ваше бажання. Щоби зміни були якісніші, ми маємо об’єднатися для того, щоб цього досягти і не втрачати час. Я повністю розумію мотиви вашого невдоволення, я почув вас і прошу, почуйте і ви мене», — заявив Порошенко.

За його словами, «все, що ми робили протягом 5 років, за великим рахунком, є для молоді, є для майбутнього України».

Водночас Порошенко стверджує, що «точка неповернення не пройдена».

«От так можна все загубити, що зроблено протягом останніх 5 років. Для цього достатньо зробити помилку у другому турі», — зазначив чинний президент.

«Через 3 години наступить 1 квітня. Посміємося і досить. З 2 квітня рішуче рухаємося вперед. Друзі, не до жартів, бо потім не насміємося», — додав Порошенко.

Результати Національного екзит-полу станом на 18.00 свідчать про перемогу Володимира Зеленського, за якого віддали голоси 30,4% опитаних українців.

Друге місце згідно даних соціологів, посідає чинний президент Петро Порошенко з результатом 17,8%, а третє місце Юлія Тимошенко з 14,2% електоральної підтримки.

Схожі новини