Передплата 2024 ВЗ

«Доля звела мене з маріонеткою Коломойського», — Порошенко

  • 31.03.2019, 22:12
  • 488

Президент Петро Порошенко прокоментував результати екзит-полів щодо першого туру виборів, згідно з якими, чинний глава держави виходить до другого туру.

Про це повідомляє «Громадське».

Під час виступу в своєму штабі Порошенко зазначив, що результати першого туру ще не перемога, але великий крок до неї.

Порошенко розповів, що думає про свого ймовірного конкурента у другому турі.

«Доля звела мене — і я не соромлюся сказати про це — з маріонеткою Коломойського. Коломойському ми не дамо жодного шансу», — наголосив він.

Також глава держави вважає, що його вихід у другий тур «зламав сценарій Кремля».

«Росія так і не припинила свої імперські амбіції, не припинила зазіхати на Україну. Ви — українці, ми — українці зламали російський сценарій першого туру, бо точно не Порошенка вони хотіли побачити у другому турі. А тепер дозвольте мені зробити припущення. Українці так само зламають вам сценарій і другого туру», — сказав він.

«Москва сподівалась на перемогу свою вже сьогодні. Ви пам’ятаєте слова з Кремля, які звертались до українців і казали: ми повертаємось старі часи, що український президента буде визначатись у Кремлі. І ми готові працювати будь-з ким, аби не з Порошенком… доведеться ще попрацювати з Порошенком… Нікуди ви не дінетесь», — заявив Порошенко.

Чинний президенти також не хоче «загубити» результати роботи попередніх 5 років.

«Але все легко втратити, точка неповернення не пройдена. Можна все загубити, що зроблено за останні п’ять років. Для цього достатньо зробити помилку в другому турі», — сказав він.

Порошенко додав, що переможець другого туру буде представляти Україну на міжнародній арені, зокрема на переговорах з РФ.

«І представляти Росію буде не Максим Галкін і не Євгеній Петросян. А представляти Росію буде Путін. Завтра наступить 1 квітня, День сміху. Посміємося і досить. З 2 квітня не до жартів», — сказав він.

Схожі новини