Передплата 2024 «Добра кухня»

Тимошенко відхрестилася від молодиків біля ЦВК

Кандидат на посаду Президента Юлія Тимошенко спростувала інформацію про те, що партія «Батьківщина» може мати стосунок до молодих людей спортивної статури, які зібралисяна площі біля будівлі Центральної виборчої комісії

Про це Тимошенко заявила під час брифінгу у неділю, повідомляє Укрінформ.

«Так, у нас були запитання, що це за люди під Центральною виборчою комісією. Я думаю, це завдання силових структур. Наша команда своїх представників до Центральної виборчої комісії не направляла. До молодиків, які біля ЦВК, наша команда не має ніякого відношення», — сказала Тимошенко.

Водночас вона уточнила, що там знаходяться депутати від «Батьківщини» виключно для того, щоб давати роз'яснення громадянам України щодо всіх правових підстав проведення президентських виборів і підрахунку голосів.

Як повідомлялося, десятки молодих людей знаходяться на площі біля Центральної виборчої комісії, однак вони не мають доступу до центральної частини площі навпроти входу до ЦВК. Ця частина огороджена металевим парканом, тут стоять правоохоронці.

Народний депутат фракції «Батьківщина» Альона Шкрум в наметах, які розмістили на площі перед ЦВК, будуть приймальні народних депутатів — в одному її, а в іншому — Олексія Рябчина, також парламентарія від «Батьківщини». Крім того, за її словами, частина людей, які наразі перебувають біля ЦВК прийшли на мітинг, заявку на який подавали народний депутат від «Батьківщини» Ігор Луценко та громадська організації прихильників партії.

Схожі новини