Передплата 2024 «Добрий господар»

Соціологи розповіли, як проходить Національний екзитпол на виборах в Україні

  • 31.03.2019, 18:11
  • 860

Національний екзитпол National Exit Poll'2019 на виборах Президента України, що його проводить Консорціум, до якого входять Фонд «Демократичні ініціативи», КМІС та Разумков Центр, проходить в штатному режимі.

Про це під час прес-конференції за підсумками перебігу екзитполу сказав голова Наглядової ради Національного екзитполу Євген Бистрицький, повідомляє Фонд «Демократичні Ініціативи».

Директор фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна зазначила, що наразі опитування проходить нормально, роботі інтерв’юерам ніщо не перешкоджає.

Журналісти побували на дільницях у Києві, де проводився Національний екзитпол, і в соціологічних компаніях, де мали змогу спостерігати, як сюди передаються результати опитування станом на 12:00. За словами Tatyana Piaskovskaya, результати екзит-полу станом на 18:00 будуть оголошені о 20:00 в Укрінформі, а станом на 20:00 — о 23:00.

Національний екзитпол під час президентських виборів 2019 проводиться Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва в рамках проекту «Національний екзитпол 2019», що здійснюється за фінансової підтримки Програми сприяння громадській активності «Долучайся!» (USAID/ENGAGE), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAI) та здійснюється Pact в Україні, Представництва Європейського Союзу в Україні, Міжнародний фонд «Відродження», Посольства Канади в Україні.

Схожі новини