Передплата 2024 «Добра кухня»

П’яний водій біля Львова потрапив у ДТП з перекиданням, кидався на поліцейських та пошкодив патрульне авто

  • 30.03.2019, 14:31
  • 614

У селі Сокільники на вулиці Д. Галицького напередодні трапилася аварія за участі автомобіля Rover 25, яким керував 38-річний водій.

Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.

Як йдеться у повідомленні, водій не обрав безпечної швидкості та вилетів на тротуар. У результаті автівка перевернулася.

Зазначається, що водій був п’яним. Він вирішив, що уникне відповідальності сказавши, що випив після аварії. Також він відмовився в присутності свідків від перевірки на стан сп’яніння.

У поліції зазначають, що водій поводився агресивно, кидався на патрульних, при цьому пошкодивши формений одяг і камеру. У результаті до нього довелось застосувати фізичні заходи впливу та одягнути кайданки.

На чоловіка склали два протоколи: за ст. 124 КУпАП за скоєну ДТП та за ч.4 ст. 130 КУпАП (Вживання водієм транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди за його участю алкоголю, працівником), до проведення уповноваженою особою медичного огляду з метою встановлення стану алкогольного чи іншого сп'яніння.). Відповідальність за це передбачає 20 400 гривень штрафу або 15 діб адміністративного арешту і позбавлення прав в обох варіантах терміном на 3 роки.

Також зазначається, що коли чоловіка вели до службового автомобіля, він ще й пошкодив ногою поліцейське авто. На місце події викликали слідчих Пустомитівського відділу поліції. Згодом, порушника доставили до відділку. Тепер йому окрім адміністративної відповідальності загрожує ще й кримінальна.

Схожі новини