Передплата 2024 ВЗ

У Кремля єдина фобія — Порошенко, а Зеленський — цей хлопець нам підходить за всіма параметрами — російський журналіст.

  • 29.03.2019, 19:06
  • 750

З Юлією Тимошенко Кремль, вважає, що зможе домовитися, а тому її не боїться. А ось перемога на виборах президента України Петра Порошенка — найбільша фобія Кремля. Тому весь російський пропагандистський апарат працює проти Порошенка.

Про це у програмі «Эхо Москвы» заявив російський журналіст та публіцист Микола Сванідзе, повідомляє Прямий.

«Я ось вловлюю нотки великої радості з боку Кремля з приводу лідерства Зеленського. По-перше, для них у Кремлі важливо, щоб ні Порошенко, ні Тимошенко. Тимошенко нікого не лякає. Не хочуть, щоб виграв Порошенко. Головна фобія наша офіційна — це Порошенко. Я б сказав — єдина.

Страшний вовк у лісі. З Порошенко не хоче розмовляти наш президент. Все: «поломано, растоптано» між ними. Не буде більше нічого. А тому він — небажана фігура. Як свого часу був Саакашвілі в Грузії.

Ну все, що завгодно, тільки не він. Тому весь пропагандистський апарат працює проти Порошенка. Весь пропагандистський апарат працює на «нашого» кандидата — Бойко, природно.

І ми це помічаємо. Він їздить сюди. Як може стати президентом України людина, яка їздить до Москви на консультацію — я не знаю. Зараз поїздка в Москву для будь-якого українського політика — смертний вирок. Якщо спеціально, то я не вірю в таку глибоку парадоксальність.

Головне, щоб не був Порошенко. Тимошенко не бояться. З Тимошенко вважають, що з цієї тіткою вони домовляться. Ми знаємо, що у неї, як у неї. Знаємо її досконало, знаємо її теревені, як співалося в популярній пісні. І з нею завжди знайдемо спільну мову. А ось Зеленський, на мій погляд… Ну Бойко — це недосяжна блакитна мрія. А більш реальна мрія, практично здійсненна — це Зеленський. Тому, що цей хлопець нам підходить за всіма параметрами. Якщо він буде з нами хороший, то слава богу. Якщо він буде лялькою в руках Коломойського, або не знаю кого, і їм можна буде якось ниточками смикати. Хоча лялька, стаючи президентом, залишається лялькою. Буратіно теж перестав бути Буратіно, коли відчув, який у нього ніс довгий. І цей відчує, що у нього ніс довгий і відразу всіх пошле. Але навіть, якщо можна буде з ним якось ладнати, а не потрібно буде — так він же клоун. Нехай скажуть: там же клоун при владі, хлопці! У цій клоунській країні, на цих клоунських виборах переміг клоун! Усе! Тема закрита, завіса опущена. Це ж прекрасна пропагандистська позиція", — наголосив Сванідзе.

Схожі новини