Передплата 2024 «Добре здоров’я»

За шість хвилин — готово!

  • 29.03.2019, 16:30
  • 1 460

У Львові відкрили третю піцерію світової мережі Domino’s Pizza

Одна з найбільших світових мереж Domino’s Pizza відкрила у Львові третю у нашому місті піцерію. Новий заклад гостинно відчинив двері у центрі міста, на пр. Шевченка, 5.

Процес приготування піци
Процес приготування піци

Ця міжнародна мережа є абсолютним лідером з доставки піци і посідає перше місце за кількістю піцерій (16 тисяч закладів у 90 країнах світу, понад 300 тисяч працівників). Зараз Domino's Pizza стрімко розвивається в Україні. У 2010 році відкрили найпершу піцерію — у Києві. Вже працює 43 заклади — у столиці, Одесі, Броварах та у Львові.

Серед головних переваг Domino's Pizza — високі міжнародні стандарти якості, затишні заклади і доставка їжі до 30 хвилин.

На відкриття нового закладу до Львова завітав Фред Ланд, віце-президент Domino's Pizza International, Андрій Романенко, генеральний директор Domino's Pizza по Україні.

Павло Барбашов, власник франчайзи Domino's Pizza Львів, зазначив: «Ми багато подорожуємо, їздимо Європою, світом, куштуємо європейські і американські продукти. Все це використовуємо у своїй рецептурі. У Львові піца така ж, як готують в закладах Domino's по всьому світу».

Павло Кожухар, директор з маркетингу, пообіцяв найближчим часом відкриття у Львові ще 3 — 5 точок, у кожному районі міста, аби львів’янам було зручно замовляти піцу Domino's.

Журналісти мали нагоду подивитися, як виглядає процес виготовлення піци від приготування тіста, до порізки та упакування, побувати за так званими лаштунками. Їм продемонстрували чудо-піч, у якій готують цей улюблений усіма смаколик.

До речі, такими високотехнологічними печами користуються у піцеріях мережі у цілому світі. За шість хвилин вона видає готовий випечений продукт. А процес доставки готового продукту — від оформлення замовлення оператором до отримання клієнтом — займає до тридцяти хвилин.

Відвідує заклади мережі Domino's відомий український силач, володар титулів «Найсильніша людина України» та «Найсильніша людина світу» Василь Вірастюк. Він спеціально завітав до нашого міста на свято відкриття нової піцерії. Каже, що особливо полюбляють відвідувати Domino's його діти. При цьому люблять не лише смачну піцу, а й інші страви, які виготовляють кулінарні майстри піцерії.

Василь Вірастюк разом із курєр'ами
Василь Вірастюк разом із курєр'ами

З нагоди відкриття львів’ян та гостей нашого міста теж чекає подарунок — з 28 березня до 14 квітня знижки на «Гавайську, «Техас», «Тоні Пепероні», «Барбекю» та «Карбонару» сягатимуть до 59%! Піца діаметром 30 см коштуватиме лише 79.99 грн. Пропозиція стосується необмеженої кількість піц у закладі, з собою чи на доставку. Акція діє у всіх трьох піцеріях мережі Domino`s Pizza у Львові: на вул. Гетьмана Мазепи, 22, просп. В'ячеслава Чорновола, 16, і просп. Шевченка, 5

Отож, завітайте до будь-якого закладу Domino’s Pizza і і скуштуйте цю надзвичайно смачну, ароматну піцу, таку ж, як в Америці чи в інших країнах світу.

Схожі новини