Передплата 2024 ВЗ

«Навчаємо, даємо роботу, зарплата не менше 8 тисяч гривень»

На Ярмарку вакансій шукали працівників на залізницю, у «Львівелектротранс» і ЛКП «АТП 1».

Для тих, хто готовий працювати на підприємствах транспортної сфери, у львівському Будинку праці провели Ярмарок вакансій. Організатор — Львівський міський центр зайнятості. Шукачам роботи запропонували більше тисячі варіантів працевлаштування. Роботодавці — Регіональна філія «Львівська залізниця», ЛКП «АТП 1» та ЛКП «Львівелектротранс».

«Львівська залізниця» шукала складачів поїздів, регулювальників швидкості руху вагонів, помічників машиніста тепловоза, чергових по залізничній колії. На Львівському комунальному підприємстві АТП — 1 у першу чергу потрібні водії, адже торік тут отримали 150 нових автобусів. Як повідомили в АТП-1, нові автобуси вже їздять, але штат ще доукомплектовують, тому кадри потрібні. Шукають також слюсарів, електриків, потрібен і диспетчер. Ще одне міське комунальне підприємство — «Львівлектротранс» — продовжує набір кандидатів на основну вакансію — водія тролейбуса і трамвая. «Шукаємо молодих людей, запрошуємо їх до співпраці. Маємо хорошу навчальну програму. Виплачуємо навіть стипендію до 5 тисяч гривень, поки йде навчання, яке триває близько 5 місяців», — розповів речник МКП «Львівелектротранс» Іван Бондар. На підприємстві гарантують працевлаштування уже в перші дні після навчання. Зарплата на руки — не менше 8 тисяч гривень. Також тут пропонують роботу для слюсарів, токарів, зварювальників.

Відвідувачі Ярмарку вакансій проходили співбесіду з працедавцями, знайомилися з переліком вільних робочих місць і вакантних посад, а також отримували консультації фахівців Центру зайнятості. У рамках Ярмарку вакансій для старшокласників презентували роботу Львівської дитячої залізниці. Там школярі зможуть навчитися основ професії залізничника і навіть попрацювати.


Схожі новини