Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові власники євроблях пікетують зустріч керівників митних органів шести країн Європи

  • 28.03.2019, 13:12
  • 784

Представники всеукраїнської організації «Авто Євро Сила» заблокували головне відділення Львівської митниці, що на вулиці Костюшка.

Про це повідомив працівник нацполіції Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

За його словами, через пікетувальників заблоковано рух транспорту. Як повідомили у патрульній поліції Львівщини, під львівською митницею відбувається акція протесту, яку активісти оголосили безстроковою. На місці працює соідчо-оперативна група Галицького відділу поліції. Патрульні регулюють рух.

Як відомо, сьогодні у Львові за ініціативою ДФС України відбувається зустріч керівників митних органів шести країн Європи — Болгарії, Польщі, Румунії, Словаччини, Угорщини та України.

Це перша зустріч на рівні керівників у такому форматі. Метою зустрічі є координація дій митних адміністрацій країн-учасниць у боротьбі з контрабандою, у тому числі контрафактного алкоголю та тютюнових виробів, зброї, наркотичних речовин та бурштину, тощо.

Як відомо ВО «АЄС» відстоює інтереси власників автомобілів на європейських номерах і намагається вплинути на прийняття Верховною радою України законодавства, яке б дозволяло розмитнювати автомобілі завезені з за кордону за ставками такими, як в європейських країнах.

Схожі новини