Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Нацкорпус закидав петардами та фаєрами маєток Медведчука

  • 28.03.2019, 10:13
  • 776

Представники партії «Національний корпус» та громадської організації «Національні дружини» закидали будинок голови політради «Опозиційна платформа — За життя» Віктора Медведчука фаєрами і петардами.

Про це повідомляє Громадське радіо з посиланням на дописи представників Нацкорпусу у Telegram.

Націоналісти зібралися біля будинку політика, звинуватили його в зв’язках з Росією. Представники Нацкорпусу закидали петардами і фаєрами будинок Медведчука.

«Ми залишили послання Медведчуку. Ми ще раз нагадуємо чинній владі, що агенти Москви мають сидіти у тюрмах» — написали представники Нацкорпусу у своєму Telegram.

Вдень близько трьох десятків представників Нацкорпусу пікетували будівлю Служби безпеки України з вимогою притягнути до кримінальної відповідальності Медведчука.

Нагадаємо, 22 березня у резиденції російського прем'єра у Підмосков'ї прем'єр-міністр Р Ф Дмитро Медведєв і голова «Газпрому» Олексій Міллер зустрілися з Бойком і Медведчуком. Було заявлено, що на зустрічі обговорювалися питання взаємодії у газовій сфері. Бойко зауважив, що готовий запропонувати Росії варіанти продовження транзитного газового контракту, оскільки чинна влада України «не проявляє активності» у вирішенні цього питання. Президент Петро Порошенко засудив візит до Москви Бойка та Медведчука.

Схожі новини