Передплата 2024 «Добрий господар»

Олександр Мороз просить більше не вважати себе кандидатом у президенти

  • 27.03.2019, 19:07
  • 660

Кандидат у президенти від «Соціалістичної партії Олександра Мороза» заявив, що просить не вважати себе більше кандидатом у президенти через впевненість партії у фальсифікації виборів. Він однаково залишиться у виборчому бюлетені.

Про це повідомляє Громадське.

Мороз заявив, що політрада партії проаналізувала виборчу кампанію й зробила висновок про «підготовку небувалої безцеремонної фальсифікації виборів». А також називав кампанію прикриттям боротьби олігархів з олігархами за доступ до влади.

«Актив партії вважає недоцільним продовжувати мою участь в кампанії політичному фарсі, змирившись з його суттю. Враховуючи викладене, прошу не вважати з цього часу мене кандидатом на пост президента України», — написав Мороз на своїй сторінці у Facebook.

Інформацію Громадському також підтвердила прес-секретарка політика.

У Центральній виборчій комісії Громадському повідомили, що станом на 13:30 27 березня не отримували жодної заяви від Мороза.

Та додали, що зняти свою кандидатуру з президентських виборів після 7 березня неможливо, тобто після цієї дати Центрвиборчком не реєструватиме жодної заяви про зняття кандидатури.

Прізвище Олександра Мороза однаково лишиться у виборчому бюлетені.

8 березня ЦВК затвердила остаточний список кандидатів у президенти: після зняття 5 кандидатів їх залишилося 39.

Голосування у першому турі виборів президента України відбудеться з 8:00 до 20:00 31 березня. Офіційні результати голосування українців мають оприлюднити не пізніше 10 квітня. Якщо буде другий тур, він відбудеться 21 квітня

Схожі новини