Передплата 2024 ВЗ

«Майбутнє — це не прикол»: Вакарчук закликав українців прийти на вибори-2019 та голосувати відповідально

  • 27.03.2019, 12:34
  • 928

Музикант, лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук закликав українців прийти на вибори президента 31 березня та відповідально проголосувати за одного з кандидатів.

Про це він сказав у своєму відеозверненні, опублікованому у Facebook.

«Дорогі українці, майбутнє не можна виграти в лотерею. Майбутнє — це не прикол. Його здобувають відважні, але й відповідальні. Майбутнє, як і доля країни, в наших руках. Давайте не підведемо тих, для кого свобода і гідність — не пусті слова, а омріяна мета, за яку вони віддавали найдорожче. Свобода — не авантюра, вона вимагає відповідальності, а не саркастичної байдужості.
Зміни — не випадковість, вони вимагають наполегливості, а не нетерплячості. І нарешті, перемога — це не персональна амбіція, вона вимагає надійної команди, а не випадкових людей, зібраних на хайпі», — написав Вкарчук.

«Тисячі наших співвітчизників, в тому числі молодих людей, віддавали своє життя і віддають прямо зараз для того, щоб ми з вами могли вільно обирати. Пам’ятаймо про це. Голосуймо відповідально! Голосуймо не „по приколу“! Не вбиваймо мрію», — закликав Вакарчук.

Схожі новини