Передплата 2024 «Добрий господар»

Кремль не може домовитись з Порошенком про капітуляцію України, — Марчук

  • 25.03.2019, 13:34
  • 1 450

Російська влада не може домовитись з президентом Петром Порошенком про капітуляцію України та здачу тимчасово окупованих територій.

Про це в ефірі «Прямого» розповів представник України у Тристоронній контактній групі Євген Марчук.

«Росія знає, що Порошенко стоїть твердо і має підтримку міжнародної коаліції, суспільства, попри те, що є яка його критикує. Очевидно, що Росію це не влаштовує — вони знають, яка буде лінія в другій каденції президента Порошенка. А сподівання на те, що хтось там другий чи Юлія Володимирівна чи хто там і ще, що вони можуть, нібито, на яких умовах капітуляції домовитися. То це просто, як я розумію, ніякому політику не вдасться піти на умови з Росією», — заявив він.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко під час виступу на Раді регіонального розвитку в Чернівецькій області розкритикував візит кандидата в президенти Юрія Бойка і Віктора Медведчука до Росії, де вони провели зустріч з прем'єр-міністром Р Ф Дмитром Медведєвим.

Також президент Петро Порошенко наголосив, що президента Російської Федерації Володимира Путіна категорично не влаштовує результат виборів, який продовжить курс України до вступу у Євросоюз і НАТО.

Народний депутат Олексій Гончаренко заявив, що дії кандидатів у президенти Юрія Бойка, Юлії Тимошенко та Володимира Зеленського вписуються у план Російської Федерації щодо виборів в Україні.

Схожі новини