Передплата 2024 «Добра кухня»

Мав шість паспортів, серед яких і російський: нові деталі підриву вбивці водія BlaBlaCar

  • 25.03.2019, 10:32
  • 856

Вбивство водія BlaBlaCar Тараса Познякова повернулося 28-річному Кінгісеппу Луану Миколайовичу «кармою». Підозрюваний у вбивстві 25-річного водія BlaBlaCar Тараса Познякова загинув від вибуху у квартирі у Києві. Як повідомляється, після вибуху з квартири вибігла і втекла дівчина кавказької національності. На місці події правоохоронці знайшли шість паспортів, серед яких два — для посвідчення особи вбивці.

Про це радник голови СБУ Ярослав Антоняк написав у Facebook, повідомляє Styler.rbc.ua.

«Вчора пізно ввечері в м. Києві на проспекті Науки стався вибух саморобного вибухового пристрою, в результаті чого на місці загинув чоловік, у якого були паспорта громадянина України на ім'я Карпов Андрій Вікторович, 15.08.1996 р. н. і паспорт громадянина РФ на ім'я Кінгісепп Луан Миколайович, 23.03.1991 р. н», — розповідає Антоняк.

Він також зазначив, що Кінгісепп перебував у державному та міжнародному розшуку як підозрюваний у вбивстві водія BlaBlaCar Тараса Познякова. Також радник голови СБУ зазначив, що за даними свідків, вибігла з квартири і зникла в невідомому напрямі дівчина кавказької національності.

«Після вибуху з квартири вибігла і втекла дівчина кавказької національності. Під час огляду квартири було також виявлено 4 паспорти громадян України на різні прізвища», — додав він.

Нагадаємо, 4 квітня 2016 року Тарас Позняков підвозив зі Львова до Києва пасажирів, яких знайшов на сервісі попутників BlaBlaCar. Після цього він безслідно зник. У результаті правоохоронці знайшли машину в одному з гаражів Києво-Святошинського району. Як стало відомо, українця Тараса Познякова по-звірячому вбили.

Раніше повідомлялося, що суд заарештував на два місяці за підозрою у вбивстві водія BlaBlaCar Тараса Познякова колишнього бійця «Правого сектора» Дмитра Голуба з позивним «Тоф».

Схожі новини