Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Росії школярка народила в туалеті дитину та викинула її

  • 24.03.2019, 20:15
  • 3 192

Мертву дитину знайшли в туалеті дитячої лікарні в пакеті поруч зі сміттєвим відром у Ростовській області.

16-річна школярка народила дитину прямо у вбиральні, повідомляє РБК-Styler.

Учениця старших класів з Волгодонська приховувала від всіх свою вагітність. Це нескладно було зробити, оскільки дівчинка страждала ожирінням — вона важила близько 100 кілограмів і приховувала живіт під мішкуватим одягом.

Незадовго до події дівчину госпіталізували з підозрою на проблеми з нирками. При вступі до медзакладу школярка не повідомила про вагітність.

Їй призначили огляд, але ще до його проведення дівчина народила. За її словами, пологи відбулися в туалеті — дитина впала в унітаз та не подавала ознак життя, тому дівчина сховала тіло в пакет і зав'язала шнурком.

Незабаром після пологів вона поскаржилася на кровотечу, а лікарі запідозрили недобре, коли помітили, що у дівчини «м'який живіт». Через кілька годин прибиральниця виявила в туалеті мертве немовля.

Як виявилося, батьком загиблого немовляти є 17-річний друг школярки. Родичі та знайомі дівчини зізналися, що навіть не підозрювали про її вагітність. При невеликому зрості і вазі близько 100 кілограмів школярка вміло приховувала свою вагітність.

Схожі новини