Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Звіряче вбивство водія BlaBlaCar: підозрюваний підірвався у квартирі в Києві.

  • 24.03.2019, 21:10
  • 1 517

У суботу, 23 березня, в Голосіївському районі Києва в житловому будинку за адресою проспект Науки, 11 чоловік загинув у квартирі в результаті вибуху.

Відзначається, що вихлоп почули мешканці сусідніх квартир, вони і повідомили про те, що трапилося, екстреним службам.

Про це повідомляє OBOZREVATEL з посиланням на прес-службу ГУ НП у Києві.

Люди припустили, що спрацювала граната. Також була помічена жінка, яка пішла із квартири відразу після вибуху.

У той же час, стає відомо, що загиблий виявився Луаном Кінгісеппом (Лука), розшукуваним у справі про вбивство водія BlaBlaCar Тараса Познякова.

Зазначено також, що трагічна подія сталася в коридорі, так як саме там були пошкоджені стіни, меблі і стеля. Там у калюжі крові лежав і загиблий. Прибулим медикам залишалося лише констатувати факт смерті.

Начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин уточнив, що за версією слідства, інцидент стався в результаті необережного поводження з вибуховим пристроєм.

На місці вибуху, заявили в київській поліції, вдалося знайти фрагменти саморобного вибухового пристрою і паспорти декількох держав.

Як повідомлялося, історія зі зникненням водія BlaBlaCar сталася в Україні в 2016 році. Чоловік 4 квітня виїхав зі Львова до Києва з попутниками, яких знайшов на сервісі. Після цього він безслідно зник.

У результаті правоохоронці виявили машину в одному з гаражів Києво-Святошинського району. Як стало відомо, українця Тараса Познякова по-звірячому вбили.

Схожі новини