Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Екс-президент США привітав Джей Ло і Родрігеса з заручинами

  • 24.03.2019, 14:56
  • 596

Колишній президент США дав майбутньому подружжю цінну сімейну пораду

Про це повідомляє Сьогодні.ua.

Зовсім нещодавно 49-річна Дженніфер Лопес і 43-річний Алекс Родрігес обрадували шанувальників новиною про заручини. Коханий Джей Ло зробив їй пропозицію під час спільного відпочинку на Багамах. У ЗМІ відразу з'явилася інформація, що вартість обручки, подарованої Алексом Дженніфер — не менше мільйона доларів. Однак реальність виявилася набагато крутішою: ювелір Ейджей Енанд оцінює подарунок в суму близько 4,5 мільйона доларів.

Хто тільки не привітав закохану парочку з заручинами, проте привітання від екс-президента США Барака Обами стало найнесподіванішим для майбутнього подружжя. Американський бейсболіст похвалився в соцмережі листом від Обами, в якому той дав майбутньому подружжю цінну сімейну пораду. Лист-привітання Родрігес опублікував на своїй сторінці в Instagram.

«Дженніфер і Алекс, ми з Мішель просто хотіли привітати вас з заручинами. Проживши 26 років разом, можемо сказати наступне — які б не були випробування в житті, краще розділяти їх з тими, кого любиш. Всього вам найкращого», — написав Барак Обама в листі.

Нагадаємо, колишній спортсмен зробив пропозицію голлівудській красуні під час спільного відпочинку на Багамах після двох років стосунків. Відзначимо, для 49-річної Дженніфер Лопес майбутній шлюб стане четвертим, а для 43-річного Алекса Родрігеса — другим.

Схожі новини