Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Медведчук і Бойко обіцяють і далі вести переговори з Росією

  • 22.03.2019, 18:48
  • 620

Кандидат у президенти Юрій Бойко і його соратник по політсилі, кум президента Росії, Віктор Медведчук заявили, що будуть продовжувати вести переговори з керівництвом РФ.

Про це українські політики сказали після зустрічі з прем'єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим, повідомляє «Українська правда».

«Тому я вважаю, що дуже важливий був початковий етап переговорів, зрозуміло, що вони будуть продовжені, але є розуміння у керівництва уряду Російської Федерації, що ситуацію треба покращувати і треба відновлювати економічні відносини з Росією», — сказав Бойко.

Кандидат в президенти сказав, що піде шляхом, який дозволить «прибрати взаємні обмеження, санкції, і забезпечити нормальний товарообіг».

Медведчук, який очолює політраду «Опозиційної платформи — За життя», стверджує, що «в результаті домовленостей і укладення нового контракту з 1 січня 2020 року» ціна на російський газ для України може знизитися як мінімум на 25%.

Кум президента Росії уточнив, що в п'ятницю у Москві обговорювали три питання: прямі поставки газу в Україну, питання газотранспортної системи, і «відновлення прагматичних економічних відносин між Росією і Україною».

«Ми виходимо з того, що почався новий етап… І ми зробимо все залежне від нас, від нашої політичної сили, щоб цей етап з відновлення політичних прагматичних відносин не просто почався, але і продовжувався», — сказав Медведчук.

Він також додав, що їхня політсила «бореться з існуючою владою», яка «повинна покинути свої посадові кабінети».

На думку Медведчука, до влади мають прийти нові люди, в тому числі, Бойко, щоб «змінити ситуацію» і продовжити переговори з Росією.

Нагадаємо, 22 березня прем'єр Росії Дмитро Медведєв провів у Москві зустріч з кандидатом в президенти України Юрієм Бойком і кумом президента Р Ф Володимира Путіна Віктором Медведчуком.

Схожі новини