Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Залишилися дружина і двоє дітей: на Донбасі загинув захисник України, який зупинив просування ворога

  • 22.03.2019, 19:09
  • 983

На Донбасі загинув військовий ЗСУ солдат Максим Сірін, який 21 березня зміг зупинити просування російсько-терористичних бандформувань в районі Авдіївки Донецької області.

Як повідомили в прес-службі ООС, боєць помітив спробу окупантів під прикриттям вогню вийти на смугу забезпечення, щоб провести розвідку боєм, пише styler.rbc.ua.

Просування противника було зупинено українським військовим. Сірін вогнем притиснув ворожу ДРГ до землі і змусив відступити.

Прикриваючи відхід, бойовики відкрили по позиціях окремої механізованої бригади шквальний вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Максим був смертельно поранений кулею.

Представник прес-центр штабу ООС Олексій Жуганов заявив, що загиблий герой буде посмертно представлений до нагороди за мужність.

Як розповіли в 93-й ОМБр Холодний Яр, Максим Сірін мав позивний «Шалений».

«Наскрізне поранення голови не лишило Шаленому жодних шансів, життя воїна обірвалось на полі бою», — йдеться в повідомленні.

Максиму було 36 років, він народився в Станиці Луганській.

У загиблого залишилися батьки, дружина Юлія і двоє дітей.

«Холодноярці висловлюють щирі співчуття родичам, коханим та друзям полеглих воїнів. Ваша втрата для нас є такою ж болісною та непоправною. Смерті побратимів не залишаться без відповіді, і ми змусимо окупантів на довго запам’ятати наших полеглих хлопців», — додали в 93-й ОМБр.

Схожі новини