Передплата 2024 «Добра кухня»

Поліція Києва «накрила» у готелі бордель, який діяв під виглядом стриптиз-клубу

  • 21.03.2019, 20:10
  • 1 355

В Києві правоохоронці в одному з готелів викрили бордель, замаскований під стриптиз-клуб. Окрім приватних танців, співробітниці закладу за 6000 грн надавали клієнтам інтимні послуги.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва

«Окрім приватних танців, співробітниці закладу надавали клієнтам інтимні послуги. Година таких розваг коштувала від 6000 гривень, із них половину заробітку дівчата передавали сутенерам, решту — залишали собі», — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що співробітники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Києва отримали оперативну інформацію про функціонування у готелі місця розпусти, яке організатори замаскували під стриптиз-клуб.

Під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури № 10 слідчі Шевченківського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Як розповів т.в.о. начальника відділу УБЗПТЛ столичної поліції Олексій Гаврилюк, оперативні працівники встановили, що у закладі позмінно працювали 10−15 дівчат. Окрім танців, за грошову винагороду вони надавали клієнтам інтимні послуги, вартість яких стартувала від 6000 гривень.

«Під час обшуків у стриптиз-клубі та за місцем проживання фігурантів злочинного бізнесу ми вилучили гроші, кредитні картки, мобільні телефони та чернетки з записами, які долучили до кримінального провадження. Двом організаторам оголошено про підозру, збирається доказова база стосовно інших фігурантів, аби притягнути їх до кримінальної відповідальності», — зазначив Олексій Гаврилюк.

Досудове розслідування триває. Фігурантам загрожує до семи років позбавлення волі.

Схожі новини