Передплата 2024 «Добрий господар»

У Києві чоловік отримав дві кулі через анекдоти

  • 21.03.2019, 12:09
  • 895

У ніч на 21 березня в Києві за адресою вулиця Раїси Окіпної, 4а сталася стрілянина, у результаті якої постраждав чоловік. Його з двома кульовими пораненнями госпіталізували в лікарню.

Про це повідомляє «Інформатор».

Виклик на лінію 102 надійшов близько 1:20.

Як розповів товариш потерпілого, вони стояли на вулиці і спілкувалися. Чоловіки розповідали один одному анекдоти. У якийсь момент з вікна будинку в нецензурній формі їм зробили зауваження, що вони шумлять. Компанія трохи зменшила голос і продовжувала стояти на місці.

Через деякий час з двору будинку вийшов чоловік, підійшов до компанії і вистрілив кілька разів з пістолета. Після скоєного він розвернувся і втік назад у двір. Попередньо, пострілів було два. Стріляли з пістолета для стрільби гумовими кулями.

Обидві кулі потрапили в область живота одного з чоловіків. На місце прибули медики, які надали першу допомогу постраждалому на місці, і госпіталізували його в лікарню. Також прибули наряди поліції. Саме їм і належить з'ясувати хто саме стріляв, а також подробиці конфлікту.

Правоохоронці зазначили, що від чоловіків було чути алкоголем, але їх стан був нормальним. На місці працювали екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативна група і «швидка». Деталі інциденту встановлюються.

Схожі новини