Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Держдепі США пообіцяли посилення санкцій проти РФ

  • 21.03.2019, 09:32
  • 507

У Державному департаменті США пообіцяли посилювати санкції проти Кремля у міру частішання зловмисних дій з боку Росії.

Про це заявив заступник помічника державного секретаря США Девід Пейман, передає «Голос Америки».

На думку Пеймана, висока ціна, яку Росії вже довелося заплатити завдяки санкціям, внесла суперечки між російськими олігархами, наближеними до Кремля і самим Кремлем.

«Висока ціна, яку ми змусили заплатити Росію і російських олігархів, наближених до Кремля, внесла суперечки до їхніх внутрішніх відносин і відносин із владою, з самим Кремлем. Ми запроваджуємо санкції не лише з метою підвищити втрати, яких зазнає Росія, але і для того, щоб домогтися зміни поведінки», — сказав Пейман.

Він сказав, що з цього питання ще в 2014 році у США «встановилася міцна трансатлантична єдність» з європейськими партнерами.

«Ми будемо тісно співпрацювати з нашими європейськими партнерами для забезпечення експоненціального ефекту шкоди від санкцій, а також, щоб на Росію було достатнього тиску і вона відчувала всю силу наслідків своєї зловмисної поведінки», — заявив Пейман.

За його словами, у США та РФ є ділянки співробітництва, де вони продовжують вести діалог, узгоджують спільні інтереси і працюють разом. Однак «з таких питань, як Крим, Україна, втручання в наші вибори ми повинні спочатку побачити позитивні зміни з боку Кремля», перш ніж розглядати будь-які зміни в політиці санкцій.

Схожі новини