Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Священик заговорив про смертні гріхи Путіна, відтоді сміливця ніхто не бачив: або лицемірство під прикриттям

  • 19.03.2019, 19:32
  • 802

Ні для кого не секрет, що цензура у Росії настільки жорстка, що навряд чи можна порівняти бодай із однією країною світу — хіба що у КНДР дуже суворі закони.

Приміром, в РФ видавців змушують запаковувати у плівку книги, котрі містять нецензурну лексику, або інтимні сцени, аби читач не міг розгорнути її в магазині і побачити хоча б кілька речень. Про це повідомляє Політека.

Втім, з'явився серед північних сусідів священик, котрий не побоявся зазіхнути навіть на репутацію президента Р Ф Володимира Путіна. У мережі ролик із ним набув небаченої популярності.

Однак, після публікації відео про релігійного представника більше ніхто не чув.
«Як можуть люди, спираючись на подвійну мораль, придуману брехню видавати за істину і за правду. Глибоко в душі вони розуміють, що говорять неправду. Однак на хвилі подвійних стандартів видають її за істину. І тим самим виправдовують всі свої дії», — розповів священик.

Потім він наводить приклад того, як Путін вирішує несуттєві господарські питання за допомогою так званої «прямої лінії».
Також священнослужитель розмірковує про те, що у глави держави не може бути часу на такі дрібні питання, і що цим всім повинні займатися губернатори. Однак, за словами святого отця, Путін «піддається лицемірству, тому що йому це подобається».

Також раніше повідомлялося, що в Мережі кепкують з партії Медведєва, в якій зібралися запровадити заповіді для депутатів. В РФ «Єдина Росія» прийме звід «заповідей» для членів партії. Але не божих, а прийнятих на найближчому з’їзді партії, який відбудеться в кінці тижня.

Кількість заповідей поки остаточно не визначена. За словами заступника секретаря «Єдиної Росії» Віктора Селіверстова, спочатку їх «було десять, потім три, а зараз п’ять». Одна з них: якщо рішення партії прийнято, то ніхто з членів партії «не має права його оскаржувати і виступати проти».

«У мафії теж є заповіді», «моральне обличчя будівника бандитизму.», «кради на благо батьківщини і будеш патріотом», «А Володю канонізують?», «не гавкати, що не бздіти, все для влади, бути холопами, і молиться на Путіна…», — пишуть в Інтернеті.

Схожі новини