Передплата 2024 «Добрий господар»

«Самовисуванців на конкурс не беремо»

До 31 березня у мерії шукатимуть кращих людей Львова

До 31 березня 2019 року у Львівській міській раді триватиме прийом пропозицій на нагородження почесними відзнаками від мерії — «Почесний громадянин міста Львова», «Львів'янин року», «Шляхетна львівська родина». Про це повідомила «ВЗ» директор департаменту розвитку Львівської міської ради Наталія Бунда.

Чиновниця каже, самовисуванців на конкурс не беруть. Кандидатів на ці номінації мають подати громадські чи культурні організації, трудові колективи підприємств… Єдина умова — узгодити участь з самим кандидатом. Наталія Бунда пригадує, минулих років організації подали на конкурс деякі кандидатури на номінації, але самі герої про це нічого не знали… Великого конфлікту не було, але гіркий осад в потенційних номінантів залишився.

Голосування відбудеться на сайті Львівської міської ради. Той, хто отримає найбільше підтримки від львів’ян, отримає плюсовий бал до рішення спеціальної комісії. Питання присвоєння почесних відзнак розглядатиме комісія міської ради у справах відзнак. Нагородження відбудеться на День Львова (цього року його відзначатимуть з 3 по 5 травня), урочиста сесія відбудеться 4 травня.

Схожі новини