Передплата 2024 «Добрий господар»

Біс поплутав: у Путіна вселився українець, він «заспівав» по-нашому просто в Криму

  • 19.03.2019, 17:46
  • 1 056

Ватажок кримських і донецьких головорізів Володимир Путін зустрівся з так званими представниками громадськості Криму і Севастополя. На цій сходці Путін прокоментував стосунки між росіянами та українцями.

Про це повідомляє znaj.ua з посиланням на російські ЗМІ.

Так, президент Росії вважає, що між народами Росії і України немає ворожнечі, вони ніколи не сварилися. Мовляв, непорозуміння є тільки стосовно керівництва України, з якими «каші не звариш».

Також Путін заявив, що українці нібито не відчувають будь-якого обмеження в Росії. Аудиторія радісно посміхалася.

Між тим, на території країни-агресора немає українських шкіл, а в тюрмах знаходиться більше сотні українських політв'язнів.
Далі, за словами Путіна, деякі дії Києва викликають острах і здивування". Далі пішла фраза українською. Для розуміння ситуації дивіться фрагмент.


У Криму він також висловився про війну на Донбасі. Незважаючи на постійні обстріли російських окупаційних військ на Сході України і погіршення ситуації на півострові, глава Кремля заявив, що готовий до світу і розраховує в цьому питанні на ОБСЄ.

Як відомо, в Росії набирає обертів моторошний флешмоб — на днях повідомили про те, що в Москві відразу в кількох місцях з'явилися «могили» Путіна. Про це пишуть користувачі мережі і публікують відповідні фото «поховання» кремлівського диктатора. Варто відзначити, що це вже не перший інцидент з фейковим похоронами російського гаранта. Можна тільки уявити, якою ненавистю палають люди до диктатора, якщо «ховають» його ще за життя і навіть не шкодують грошей на надгробні пам'ятники.

Схожі новини