Передплата 2024 ВЗ

Поки чоловік пішов по картоплю, перерізала немовляті горло

На породіллю вплинула післяпологова депресія?

Страшна трагедія сталася у Рівному. У неділю надвечір медиків викликали на вулицю Вербову. Коли вони зайшли в дім — вжахнулися: там лежало немовля з перерізаним горлом! Підозра у вбивстві впала на 21-річну матір дитини.

Жінка — уродженка Запоріжжя. Вона приїхала у Рівне здобувати вищу освіту. Закінчивши вуз, у рідне місто не повернулася, а залишилася жити у квартирі свого знайомого та його матері. Через якийсь час вона завагітніла. А в листопаді торік в молодої жінки діагностували гострий герпетичний менінгоенцефаліт. У результаті у вагітної розвинулися психічні розлади.

Їй призначили лікування, медикаменти на якийсь час дали результат. Однак після нового року в жінки стався рецидив. Не покращився стан породіллі й після народження донечки, тож змушена була продовжити лікування у психоневрологічній лікарні. Жінку виписали додому 3 березня, а 17-го вона наробила страшної біди.

Знайомі родини розповідають, що чоловік саме вийшов з дому, аби винести сміття та набрати в підвалі картоплі. Коли повернувся, побачив закривавлене дитя. Саме він й викликав «швидку», сподіваючись на порятунок своєї кровиночки. Та дива не сталося. Відомо, що смерть немовляти настала внаслідок ножового поранення шиї.

У вбивстві дитини грунтовно підозрюють її матір. Та поліцейським, що прибули на виклик, жінка відразу не змогла адекватно нічого пояснити. Навіть не згадала нічого, що робила впродовж дня. Слідчі дії тривають

Схожі новини